A NŐI SZÉPSÉG TITKA

TERMÉSZETES NŐI KOZMIKUS SZÉPSÉG

(online kurzus csak nőknek)

 

Légy Te az a nő, akit egy férfi csukott szemmel is nőnek érez!

Ezzel a módszerrel arra szeretném ösztönözni a nőket, hogy az “egészség – szépség – boldogság” nevében próbáljanak ki meglepően új dolgokat, gyűjtsenek személyes tapasztalatokat, végezzenek különböző gyakorlatokat, és alakítsák ki a saját “kozmikus szépségüket.”

Sokan állítják, hogy a kozmetikumok többet ártanak, mint amennyi előnyük van.

 

 • ha Te is tartasz attól, hogy a kozmetikumokból, kémiai szerek jutnak be szervezetedbe és károsítják egészséged,

 • ha Te is félsz attól, hogy a mesterséges kozmetikumok tönkreteszik a bőröd és gyorsítják annak öregedését,

 • ha Te is úgy gondolod, hogy a szépség belülről fakad…

 • tehát, ha a természetes és egészséges szépséget választanád a mesterséges helyett, valamint fontos számodra a nőiességed megélése és a női szépség kihangsúlyozása akkor olvass tovább, mert:

 • rendkívül izgalmas utazásra invitállak!!!

Készülj fel, hogy a saját egyéni kozmikus kisugárzásoddal fantasztikus élményeket fogsz megélni, változásodat mindenki csodálni fogja;

 • bőröd puha bársonyossá válik, átjárja az életenergia, sugározza az élet szépségét,

 • a sejtjeid vitalitással, életörömmel telítődnek,

 • pár hét leforgása alatt fokozatosan megtanulod az igazi női szépséget sugározni magadból (tudod, mint a szépségkirálynők),

 • az önbizalmad megnövekedésével az életed is jobbá, szebbé harmónikusabbá varázsolhatod.

A program egyedisége:

 • Egy olyan szemléletet, világnézetet nyújt számodra, amivel nemcsak a szépségedet tudod elővarázsolni, hanem teremtőerőd is fokozódik.

 • Ha életed más területein is alkalmazod ezt a technikát, akkor testi – lelki – szellemi szinten nagy változásokra, megújulásokra számíthatsz.

 • Nem újabb “vagyonokat”, hanem egyre kevesebb pénzt kell költened magadra és szépségedre, miközben az eredmény fokozatosan látványosabb lesz. Több marad szórakozásra, pihenésre, vagy amire szeretnéd.

Mottóm: Legyen minden nő sugárzóan szép és boldog!

Mire számíthatsz, ha velem tartasz?

Az emberre, mint egy egységes, de mégis különálló (test, lélek, szellem) „rendszerre” tekintek, és ennek fényében keresem szépségét, kozmikus energiáját, kisugárzását.

A sorozat első részében a fizikai síkról (a testünkről) beszélünk, a második részben pedig a lélek szintjére (energiák) látogatunk el.

21 témakört kapsz, melyet otthon a saját ritmusod szerint, próbálhatod ki, gyakorolhatod, és ha tetszik beépítheted mindennapjaidba.

Mindez mennyibe kerül?

 „A szépség megfizethetetlen” a mondás szerint, Én meg azt vallom, hogy a kozmikus szépség minden Nőnek ingyen és bérmentesen jár és árad az Univerzumból.

E két határ között húztam egy szerény vonalat, és itt most az anyagi világban, a fizikai síkon, 16 900 ft-ot kérek érte. Meggyőződésem, hogy ez a program van olyan jó és hasznos, hogy ennek az összegnek a sokszorosát is megéri! 

Mondj igent, légy bátor, bevállalós, lépj a változások útjára. Tapasztalj Te is, és holnaptól tudni fogod mi a titka a szépséges kisugárzásnak!

Figyelem!!!

Nemsokára itt a nyár és lehetőségünk van Női Szépségünket megmutatni a világnak. Ezért 2024 május 01-től szeptember 01-ig a Női Szépség Titka online kurzus

50% kedvezménnyel 8 450 Ft-ért érhető el.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!!!

Már csak egy dolgod akad, hogy írsz nekem egy  emailt; igen kérem a Női szépség titka online tanfolyamot a  mamegmi@gmail.com  email címre. Ezután hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.

Ha most jelentkezel, akkor 2 ajándékot kapsz tőlem: 

1. ajándék:

 “AZ EGÉSZSÉGES ÉS SZÉP NŐI MELL TITKA”  Pdf kiskönyv 

 

2. ajándék:

1 órás online meeting velem, egy előre megbeszélt időpontban.