Oldal kiválasztása

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek:

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni weboldalunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre.

A weboldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Üzemeltetői adatok :

– Cégnév: MA AND MI Bt.

– Adószám: 251 66671-1-07

– Székhely: 2400 Dunaújváros Esze T u 3 4/1

– Számlaszám: 12024009-01504218-00100004

– Elektronikus elérhetőség: mamegmi@gmail.com

– A kapcsolattartó: Németh Miklós

– Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-84037/2015.

– Szerződés nyelve: Magyar

Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása:

Az áruk szolgáltatások részletes magyar leírása a honlapon érhető el. A termék képek illusztrációként szerepelnek, és eltérhetnek a valóságtól.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

Letölthető digitális termékek (on line program, e-book, tanfolyam + hanganyag,)

Rendelési információk ismertetése:

A termék oldalak alján található megrendelő űrlap kitöltésével, regisztráció nélkül feladhatja rendelését. Ebben az esetben azonnal kap egy visszaigazoló levelet a vásárlásról, és az ASZF-ben (a megrendelések feldolgozásában) leírtak szerint, a befizetést megérkezését követően teljesítjük a megrendelést.

A vételár az egyes árucikkek mellett feltüntetett bruttó ár, (nem tartalmaz áfát).

A megjelenített termékek kizárólag on-line, rendelhetőek meg.

A megrendelés visszaigazolásával a megrendelő és a szállító között szerződéses jogviszony jön létre, amelyre egyéb rendelkezés híján a Polgári törvénykönyv előírásai érvényesek.

A megrendelések feldolgozása:

A leadott megrendeléseket legkésőbb 72 órán belül feldolgozzuk.

Visszaigazolás: A rendelések leadása után automatikusan értesítő levelet küldünk a rendelés részleteiről e-mailben. Az email-ben történő vissza igazolás kézbesítésének hiányát okozhatja a rosszul megadott e-mail cím, vagy a postafiókjához tartozó tárhely telítettsége.

Teljesítése: Elektronikus termék (on-line program, e-book, tanfolyam + hanganyag,) esetén a befizetés megérkezését követően legkésőbb 48 órán belül a letöltési linket elküldjük a megrendelő részére. Szállítási költség ez esetben nincs.

A postaköltség fizetését, és annak árát, a megrendelésnél külön jelezzük. Átutalás esetén a pénz beérkezésétől számított 3 munkanapon belül feladjuk a küldeményt.

Rendelés menete:

A termék oldalak alján található megrendelő űrlap kitöltésével, regisztráció nélkül feladhatja rendelését. Ebben az esetben azonnal kap egy visszaigazoló levelet a vásárlásról, és az ASZF-ben (a megrendelések feldolgozásában) leírtak szerint, a befizetést megérkezését követően teljesítjük a megrendelést.

A termék oldalon, a megrendelő űrlapnál értelemszerűen megadja a rendeléshez szükséges adatait, majd kiválassza a fizetési módot és a megrendelem gombra kattint.

Ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék.

E-mailben a megrendelést elküldését követően visszaigazolást kap. Az email-ben történő visszaigazolás kézbesítésének hiányát okozhatja a rosszul megadott e-mail cím, vagy a postafiókjához tartozó tárhely telítettsége.

Amennyiben Ön hibásan adta le illetve korrigálni szeretne a rendelést írjon egy e-mailt az mamegmikukacgmail.com címre és módosítjuk a megrendelését.

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja:

Előre utalással tud fizetni. A megrendeléstől számított 8 munkanapon belül kérjük, az összeget kifizetni!

Bank neve: Raiffeisen bank
Számla tulajdonos MA AND MI Bt.
Számlaszám: 12024009-01504218-00100004

Nemzetközi banki átutalásnál:

Raiffeisen Bank: MA AND MI Bt.

Nemzetközi fizetésiszámla-szám. (IBAN): HU62 12024009-01504218-00100004

SWIFT KÓD: UBRT HUHB

Garancia:

Az értékesített termékekre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatosságot vállalunk. Kézhezvételkor állapítsa meg, hogy a termék nem sérült-e ellenkező esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot a kapcsolattartóval e-mail vagy telefon útján. Letölthető termékeknél, ha bármi gondja támad a letöltéssel, jelezze e-mailben! Nem vállalunk felelősséget a szállító (jelen esetben a posta), vagy rajta kívül álló okok miatt történő hibák vagy változások miatt.

Vásárló elállási joga:

A fogyasztó a szerződéstől tizennégy munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Ezt az igényt kérjük email-ben jelezze! Ebben az esetben a vevőt semmilyen költség nem terheli. A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. (Személyiségi jogok megsértése, a termékekben található képek, tartalmak továbbítása, megosztása, illetéktelen felhasználása. Fájlmegosztó oldalakra történő feltöltése.)

Ez a rendelet a távollévők között kötött szerződések esetén a fogyasztók védelméről szóló, 1997. május 20-i 97/7/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek való megfelelést szolgálja. Az Internetes vásárlást a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5) kormány rendelet szabályozza.

Elállási jog gyakorlásának menete:

Kérjük az elállást írásban e-mail útján jelezze!

A fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatérítjük. A vételár visszatérítés lehetséges módjait a vásárlóval egyeztetjük minden esetben (banki átutalás, postai úton stb..)! E-mailben illetve telefonon.

Adatkezelés:

A megrendelők, vevők és hírlevél előfizetők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos rendelkezéseinek és a szállító adatvédelmi nyilatkozatának megfelelően történik. Bármely ügyfélnek joga van lekérni, helyesbíteni vagy töröltetni az összes általa megadott személyes adatot.

A regisztrációnál vagy a hírlevélre való feliratkozásnál megadott e-mail címre a későbbiekben (de az esetleges leiratkozás előtt) küldött esetleges tájékoztató, értesítés vagy üzleti ajánlat nem minősül illetéktelen adatfelhasználásnak ill. kéretlen levélnek (ún. spam-nak).

Az eladónak ill. a honlap üzemeltetőjének joga van az egyes levelezési listákra feliratkozott előfizetőket más (saját) levelezési listákra áttenni, ha ezzel az előfizetők folyamatos tájékoztatását szolgálja, és ha az újabb, általában technikai okokból preferált lista jellege és témája nem tér el jelentősen az eredetiétől, amelyre az illető annak idején feliratkozott. Ha az előfizető ezzel nem ért egyet, akkor a jogorvoslat kizárólagos módja a listáról való leiratkozás, amelyre a levelek végén található leiratkozási linken keresztül mindig lehetősége van.

adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-84037/2015.