Oldal kiválasztása

Egészség – Boldogság – Szépség

Hogyan legyek szép?

(avagy: Térj vissza “eredendő kozmikus” szépségedhez!)

online tanfolyam csak nőknek a természetes szépségápolásról

Ezzel a módszerrel arra szeretném ösztönözni a Nőket, hogy az “egészség – szépség – boldogság” nevében kísérletezzenek önmagukkal, gyűjtsenek személyes tapasztalatokat, próbáljanak ki gyakorlatokat, és alakítsák ki a saját “kozmikus szépségüket.”

Mi lenne, ha azt mondanám neked, hogy:

 • pár hét leforgása alatt fokozatosan megtanulnád az igazi női szépséget sugározni magadból (tudod, mint a szépségkirálynők).

 • a benned rejlő kozmikus női energia erőteljesebben és fényesebben áradna belőled, amivel elbűvölhetnéd a környezetedet.

 • az önbizalmad megnövekedésével az életed is jobbá, szebbé, harmonikusabbá tudnád varázsolni.

5 igazság amit minden nőnek tudnia kell!

 • A szépség benned lakozik, ne magadon kívül keresd!

 • A szépséged nem más mint egy energia, rezgés.

 • Ezt az energiát nem lehet megállítani, lerombolni, megszüntetni, csak saját magad tudod korlátozni.

 • Szépséges energiánk befolyásolja a mindennapjaink történéseit.

 • A tested szépségét lelked ápolásával is tudod fokozni.

Miért lesz ez Neked jó?

 • Mert egy olyan szemléletet, világnézetet nyújt számodra, amivel nemcsak a szépségedet tudod elővarázsolni, hanem teremtőerőd is fokozódik.

 • Ha életed más területein is alkalmazod ezt a technikát, akkor testi – lelki – szellemi szinten nagy változásokra, megújulásokra számíthatsz.

 • Egyre kevesebb pénzt kell majd elköltened magadra és szépségedre, több marad szórakozásra, pihenésre utazásra, vagy amire szeretnéd.

 • Készülj fel, hogy a saját egyéni kozmikus kisugárzásoddal fantasztikus élményeket fogsz megélni, változásodat mindenki csodálni fogja.

Mire számíthatsz, ha velem tartasz?

Az emberre, mint egy egységes, de mégis különálló (test, lélek, szellem) „rendszere” tekintek, és ennek fényében keresem szépségét, kozmikus energiáját, kisugárzását.

A sorozat első részében a fizikai síkról (a testünkről) beszélünk, a második részben pedig a lélek szintjére (energiák) látogatunk el.

21 héten keresztül hetente egyszer online kapsz egy témakört, melyet otthon a saját ritmusod szerint, kipróbálhatod, gyakorolhatod, és ha tetszik beépítheted mindennapjaidba.

Mindez mennyibe kerül?

 „A szépség megfizethetetlen” a mondás szerint, Én meg azt vallom, hogy a kozmikus szépség minden Nőnek ingyen és bérmentesen jár és árad az Univerzumból, csak tudni kell fogadni.

E két határ között húztam egy szerény vonalat, és itt most az anyagi világban, a fizikai síkon, 7 900 Ft-ot kérek érte. Meggyőződésem, hogy ez a program van olyan jó és hasznos, hogy ennek az összegnek a sokszorosát is megéri!

Mondj igent, légy bátor, bevállalós, lépj a változások útjára. Tapasztalj Te is, és holnaptól tudni fogod mi a titka a szépséges kisugárzásnak!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Életkor:
Megjegyzés:
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót:* Igen
Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket:* Igen